Matthew Adeney  


News & Media
Present
    › Het Parool
    › de Volkskrant
    › Trouw
    › De Morgen
    › HUMO
    › Libelle
    › TU Delft

The Vault
Past

    › Karres en Brands
    › Zaida Oenema
    › Dataflex
    › Veteranendag
    › Muziekgebouw
    › Rock Rally
    › YPF Festival
    › NLRF 2013
    › Korzo
    › Borders
    › KABK


About
Matthew is a digital product designer working in Amsterdam with 10+ years experience in digital design and brand identity. I've worked with studio's such as Lava, Silo and Ontwerpwerk. Currently I'm designing online editorial experiences in Belgium and The Netherlands for leading news brands + magazines such as de Volkskrant, Het Parool, Trouw, Libelle, HUMO and De Morgen at DPG Media.


Mark

Muziekgebouw

 


Web muziekgebouw.nl
 
© Silo, 2014

Missie: Wij willen onze liefde voor muziek met zoveel mogelijk anderen delen en laten zien hoe veelzijdig muziek is. Wij willen inspireren, verrassen, spraakmakend zijn en daarin voorop lopen.

Visie: Muziekgebouw aan 't IJ is een internationaal toonaangevend, open en gastvrij podium in Amsterdam, dat excelleert in concerten hedendaagse muziek en de daaraan gerelateerde genres klassiek, jazz, elektronische popmuziek en wereldmuziek.

Hoge kwaliteit voor een zo breed mogelijk publiek: Wij willen hoge kwaliteit muziek brengen aan een zo breed mogelijk in muziek geïnteresseerd publiek van alle leeftijden. Liefde voor muziek, vooroplopen en spraakmakend zijn, zijn het uitgangspunt bij alles wat we doen. Wij willen mensen in het hart raken en hen laten ervaren hoe veelzijdig de muziek is waar wij voor staan. Wij streven ernaar de concertpraktijk en -beleving te vernieuwen, in nauwe samenwerking met ensembles, musici, podia, en andere cultuurinstellingen uit binnen- en buitenland.Mark