Matthew Adeney  


News & Media
Present
    › Het Parool
    › de Volkskrant
    › Trouw
    › De Morgen
    › HUMO
    › Libelle
    › TU Delft

The Vault
Past

    › Karres en Brands
    › Zaida Oenema
    › Dataflex
    › Veteranendag
    › Muziekgebouw
    › Rock Rally
    › YPF Festival
    › NLRF 2013
    › Korzo
    › Borders
    › KABK


About
Matthew is a digital product designer working in Amsterdam with 10+ years experience in digital design and brand identity. I've worked with studio's such as Lava, Silo and Ontwerpwerk. Currently I'm designing online editorial experiences in Belgium and The Netherlands for leading news brands + magazines such as de Volkskrant, Het Parool, Trouw, Libelle, HUMO and De Morgen at DPG Media.


Mark

Korzo

 


Web korzo.nl
 
© Ontwerpwerk, 2011

Korzo is een 'avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten' en een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. De dynamiek van het theater zie je terug in het ontwerp van de website.

        De website van het theater moet in de eerste plaats leiden tot conversie. Een directe link naar het ticketverkoopsysteem, een gebruiksvriendelijk menu, filter-opties en een heldere layout, leidden tot een natuurlijke customer journey. Met bewegend beeld, een overzichtelijke agenda en integratie van social media - zoals persoonlijke facebookpagina’s van choreografen - ontstaat een krachtig medium dat de passie voor dans online tot leven brengt.

        Vanuit de website voor Korzo, zijn eenvoudig subsites te maken voor andere initiatieven. Zoals een subsite voor Jong Korzo en voor het India Dans Festival.Mark